Activiteit

Dance for health, dansen met reuma

dinsdag 11 oktober 2016 , 19:30 - 22:00 uur

Op 12 oktober is het elk jaar weer wereldreumadag, en daar staan we aan de vooravond even bij stil....uh....nou deze keer gaan we erbij dansen! Op dinsdagavond 11 oktober is er voor iedereen met reuma (ook artrose valt daaronder) een workshop van de  "Dance for Health". Deze organisatie stamt uit de balletwereld en heeft een methode ontwikkeld waar mensen met Parkinson, MS of reuma door dans zich beter en vrijer gaan bewegen. En dansen is natuurlijk ook gewoon een leuke manier om te bewegen.

Heb je een vorm van reuma? In De Brug in Reeuwijk ben je 11 oktober om 19.30 uur van harte welkom. Natuurlijk drinken we samen eerst wat en is er wat lekkers bij je kopje thee/koffie. Daarna is er de dansworkshop, gegeven door een docent van Dance for Health. Je kunt meedoen in een stoel, of staande (of allebei een beetje) wat voor jou mogelijk is.

Na de workshop is er nog een hapje en een drankje. Uiterlijk 10 uur sluiten we de avond af. 

Kosten (inclusief de consumpties)voor leden van de Reumavereniging Gouda e.o 7,50 euro, niet leden betalen 15 euro. Ben je vrijwilliger, maar geen lid, dan kost deze avond je 10 euro. Vergeet niet je op te geven (uiterlijk 5 oktober!). Alleen dan kun je meedoen. Hoe, dat lees je op de website 

Locatie
Zalencentrum "de Brug" in Reeuwijk
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
korting voor leden reumavereniging
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: