Activiteit

Cacao Ceremonie + Sound Healing

donderdag 3 november 2016 , 20:00 - 22:30 uur

We kennen cacao vooral van de chocolade, maar cacao wordt in Midden- en Zuid Amerika al sinds mensenheugenis beschouwd als een heilige plant met krachtige helende eigenschappen. De cacaoboon wordt dan ook gebruikt voor verschillende gezondheids-doeleinden (zoals bij ons als 'superfood'), en ook in speciale cacoa ceremonies als 'Sacred Cacao'.

Op de avond van 3 november houden we een Cacao Ceremonie in Het Gouden Hart, op basis van Pay As You Feel.

Voorafgaand aan de ceremonie doen we enkele ontspannende yin yoga poses gericht op de energielijnen van het hart. Naderhand vindt een Sound Healing plaats: een warm bad van helende klanken. Tijdens de Cacao Ceremonie drinken we pure cacao drank en wordt er muziek gemaakt. Je bent welkom mee te doen met het maken van muziek (neem evt. een instrument mee), maar dit hoeft natuurlijk niet.

FYSIEKE VOORDELEN
Cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, lever en nieren te ontgiften, stress te verminderen en versterkt het de afgifte van gelukshormonen.

WAT KAN JE VAN CACAO VERWACHTEN?
Sacred Cacao heeft een zachte maar toch krachtige werking, wat je de mogelijkheid geeft om de hartsenergie te openen.
De ingrediënten van cacao werken sterk op de hart chakra, en brengen ons terug naar onze natuurlijk staat van voelen: uit het hoofd en in het hart, en verbindt ons intuïtief met Moeder Aarde.

Door cacao te drinken in een ceremonie-setting, kunnen vastgeroeste emoties loskomen en weer gaan stromen, kan je een hoge mate van blijdschap ervaren, en een verhoging van gevoeligheid van je zintuigen.

DE CACAO DRANK
Onze cacao komt uit Guatemala en is rauwe cacao in de puurste vorm. Het is met zorg en liefde geteeld speciaal voor ceremonies. De cacao drank is volkomen veilig en heeft geen hallucinerend effect.

AANMELDEN
Om mee te doen met de ceremonie dien je je aan te melden via: hetgoudenhartgouda@gmail.com

KLIK HIER VOOR HET FB EVENT

Locatie
St Jozefpaviljoen, Graaf Florisweg 77
Kosten toelichting
Pay As You Feel: betaal vanuit het hart
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: