Activiteit

WereldKnuffelDiner in Gouda

zaterdag 21 januari 2017 , 18:00 - 21:30 uur

Gouda deelt de liefde uit op wereld-knuffeldag. Doe mee op 21 januari. Speak from the Hart deelt op de internationale knuffeldag op 21 januari knuffels uit op de Markt in Gouda. Dit met als missie meer liefde in de praktijk te brengen in Het Groene Hart door mensen vanuit het hart met elkaar te laten verbinden. Iedereen kan zich aanmelden als knuffelaar op www.wereldknuffeldag.com.  Aansluitend organiseren een aantal restaurants o.a Brownies & downieS een hartverwarmend knuffel-diner met een bijzondere gezamelijke afsluiting.

Speak from the Hart is een initiatief van Gouwenaar Paul van Buren, voortkomend uit een spontane actie van Van Buren om in het teken van de mondiale free hug beweging knuffels uit te delen in het centrum van Gouda. De ‘gratis knuffels’ werden met open armen ontvangen door de Goudse stadsbewoners. Dit succes werd op Kaarsjesavond voortgezet toen Van Buren samen met andere knuffellende vrijwillgers de avond verwarmde met knuffels, ieder gekleed in het herkenbare hartenkostuum.

Vanwege het succes van de Goudse knuffelacties en de vele enthousiaste en soms ontroerde reacties van voorbijgangers, zet Speak from the Hart nu koers op de internationale knuffeldag op 21 januari. Iedereen kan zich aanmelden om met elkaar liefdevolle ‘gratis knuffels’ uit te komen delen in hartje Gouda en daarna samen aan te schuiven bij een van de deelnemende restaurants waar een heerlijk verrassend knuffel-diner plaats vindt.

Meld je aan voor een geweldige en bijzondere ervaring bij een van de knuffel-diner restaurants op www.wereldknuffeldag.com of neem direct contact met het restauant op.

Locatie
Gouda
Kosten toelichting
Het is een een enorme Geweldige ervaring om van te genieten
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: