Activiteit

Eenzaam Vuur - muzikale vertelvoorstelling

zondag 5 maart 2017 , 11:00 - 12:30 uur

Eenzaam Vuur is een muzikale vertelvoorstelling van Mirjam Mare en Wolfram Reisiger
twee meeslepende vertellingen
geïnspireerd op verhalen van Paul Gallico
met begeleiding op piano door Wolfram Reisiger

Wit Zeil, Witte Vogel

Een visserskind vindt in een wijd uitgestrekt moeras dat tegen de kust van Engeland aanligt een grote witte vogel. Hij is gewond. Ze pakt hem op. Waar moet ze heen? Ze besluit ermee naar de oude vuurtoren te gaan. Niemand die meer van vogels afweet dan de gebochelde schilder die zich daar heeft teruggetrokken. Dit is het begin van een bijzondere vriendschap en onmogelijke liefde tegen het decor van de Tweede Wereldoorlog

 Het meisje en de poppen

Parijs in de jaren ‘50. Een jong plattelandsmeisje, dromend van het toneel, ziet haar leven in de grote stad mislukken. Ze besluit er een einde aan te maken. Op weg naar de Seine wordt ze aangesproken door een schelle stem. Het blijkt het stemmetje te zijn van een houten pop. Mister Cat en familie staat er op de poppenkast. Liefdevol wordt het meisje door deze familie van poppen opgenomen. Maar hoe kan het dan toch dat de hand die de poppen tot leven brengt  behoort tot de man die haar  bespuugt en vernedert?!

Klik op onderstaande link voor trailer: https://www.youtube.com/watch?v=zTg3inPLmAA 

 

Over Mirjam en Wolfram

Mirjam vertelt zoals ze zelf is: expressief, warmbloedig en met veel gevoel voor drama. Ze verstaat de kunst om met minimale middelen een rijkdom aan beelden te scheppen. Haar vertelvoorstellingen zijn belevingen in passie en humor met veel theatrale elementen.

Wolfram Reisiger begeleidt de verhalen op piano, accordeon en fagot. Hij is al jaren begeleider van verschillende zangers en theatergroepen. Hij heeft zich de afgelopen jaren ook bewezen als componist, arrangeur en muzikaal leider.

 

Locatie
Inloop vanaf 10.30 uur
Kosten toelichting
€ 6,00
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: