Activiteit

Seniorenclub

Op dinsdag , 10:00 - 15:00 uur

In De Huiskamer van wijkcentrum Jan Ligthart, organiseren we iedere dinsdag activiteiten voor senioren die behoefte hebben aan gezelligheid, contact of die een (geheugen) steuntje kunnen gebruiken.

Senioren die een steuntje nodig hebben of het fijn vinden samen te praten of bezig te zijn, zijn van harte welkom. In "De Huiskamer" kunnen zij wekelijks terecht. Gezellig samen zijn, elkaar ontmoeten en een praatje hebben, samen de maaltijd gebruiken zijn belangrijke elementen van ons aanbod. Er kunnen activiteiten worden aangeboden die samen met de bezoekers bedacht zijn. Meedoen mag, maar niets is verplicht.

Ook als u betrokken bent bij de zorg voor een familielid, vriend of buurtgenoot, bent u welkom om even op adem te komen, of even een steuntje te halen. Er is altijd een gastvrouw of gastheer aanwezig die een luisterend oor biedt. Zo nodig is er een professional op de achtergrond aanwezig om vragen over zorg en hulp te beantwoorden.Bent of kent u iemand die graag naar De Huiskamer komt, neem dan contact met ons op. Of loop gewoon binnen op dinsdag.

 

De kosten zijn 3,50 per keer, daar zit de lunch bij inbegrepen!

Locatie
Wijkcentrum Jan Ligthart
Kosten toelichting
Incl lunch en drinken, 3,50
Doelgroep
Speciaal voor senioren
start / einde
Gestart op di 31 oktober 2017. Beƫindigd di 23 oktober 2018
Illustration
 
Deel dit: