Bericht

Nieuw programma Theater Concordia

Geplaatst op 6 mei 2017, 07:04 uur

Het nieuwe programma van Theater Concordia in Haastrecht is bekend! Deze week wordt de nieuwe programmafolder in de brede regio verspreid.

Voorzitter Harry van der Voet: “Met trots presenteren wij de nieuwe programmafolder. We hebben weer een verrassend en gevarieerd programma. Van The Kik en Emilio Guzman tot Fuse, van country en Vincent Bijlo tot klassiek en van de Concordia Filmavonden tot het Vet Kindercabaret. Onze nog steeds groeiende groep van ruim zeventig enthousiaste vrijwilligers runnen samen al 8 jaar dit theater. We trappen het nieuwe theaterseizoen dan ook af met de feestelijke Concordia Parade, op vrijdag 1 september. De toegang is dan gratis.”

Na 10 jaar voorzitterschap geeft Harry van der Voet de voorzittershamer deze zomer over aan Jan Hogendoorn, ook al lang betrokken bij het theater. Van der Voet: “Ik neem wel afscheid als voorzitter maar blijf nog actief voor het mooie theater, onder andere in de tuingroep.”

Naar Haastrecht komen dit theaterseizoen onder andere
• Talentvolle cabaretiers als Vincent Bijlo, de meiden van LOS, Brokstukken, Henry van Loon, Maaike Martens, Emilio Guzman en Schoonhovenaar Tom Montfrooy.
• Muziekvoorstellingen zoals Fuse, Hot Club de Frank, Noa Eyl & Friends, Country Café en The Kik uit Rotterdam. Maar ook tributebands als Def Americans met hun Johnny Cash Tribute, ABBA Tribute, The Beatles Revival, Frank Blueka: Tom Waits meets Neil Young en Star Men met hun David Bowie/Tina Turner-tribute.
• Jeugdactiviteiten: jeugddisco, dj-workshop, familiefilms en VET Kindercabaret.
• En elke laatste donderdagavond van de maand is het Concordia Filmavond met ‘must see’-films. Komend seizoen kunt u onder andere genieten van Beyond Sleep, Jackie, Down to Earth en de gezellige film Soof 2.

 

Illustration
 
Deel dit: