Bericht

pontje GOUDasfalt

Geplaatst op 20 mei 2016, 11:44 uur

Een vurige wens staat op het punt vervuld te worden. GOUDasfalt heeft een stevige koopoptie op het pontje GEIN, dat in de jaren ’30 als fiets- en voetveer voor Rijkswaterstaat is gebouwd en nog in prima staat verkeert. Daarmee kunnen we Gouda, GOUDasfalt en het groene achterland van de Krimpenerwaard met elkaar verbinden.

We zoeken alleen nog 9.500 euro om dit GEINtje te betalen. Daarom is er een crowdfundingsactie gestart op www.voorjebuurt.nl/pontjeGOUDasfalt.

Naast het bedrag voor de boot zijn er ook kosten verbonden aan het onderhoud en het maken van een veilige opstapplek. Dus hoe meer geld, hoe beter. Behalve geld hebben we mensen nodig om het pontje te onderhouden en ermee te varen. Ook op die manier kun je een steentje bijdragen. We roepen je daarom op om ruimhartig te doneren en deze oproep verder te verspreiden.

Behalve geld zoeken we ook veermannen en –vrouwen en mensen die willen helpen met het onderhoud. Dus heb je tijd, een nautisch hart en/of GOUDEN handjes? Laat het ons weten via info@goudasfalt.nl!

 

Illustration
 
Deel dit: