Activiteit

Het Carel Kraayenhof Ensemble

zondag 28 augustus 2016 , 14:00 - 18:00 uur

Tango Nuevo en de spannende wereld tussen klassieke muziek en wereldmuziek.

Het Carel Kraayenhof Ensemble heeft zich gespecialiseerd in het Tango Nuevo en de spannende wereld tussen klassieke muziek en wereldmuziek. Nieuw gecomponeerd muziek van o.a. Carel Kraayenhof en de Argentijnse pianist/componist Juan Pablo Dobal. natuurlijk vormen de composities van Astor Piazzolla, de vader van de Tango Nuevo, een onlosmakelijk deel van het programma van het Carel Kraayenhof Ensemble.

Het Carel Kraayenhof Ensemble is een begrip op de nationale en internationale podia en vindt de juiste combinatie van intense lyriek, stuwende ritmes en harmonieus samenspel. Drama, overtuiging, energie en vreugde kenmerken de concerten van dit hechte ensemble. Hier staan musici die muziek maken als noodzaak ervaren en het publiek wordt daar op een aansprekende manier bij  betrokken.

Dit jaar vinden voor de 23e keer tijdens de zomermaanden in Gouda, de Houtmansplantsoenconcerten plaats. In 2016 zijn de concerten op zondagen van 26 juni tot en met 28 augustus. De concerten zijn van 14.00 uur tot uiterlijk 16.30 uur. De entree voor de concerten is gratis.

De concerten vinden plaats in de monumentale muziektent in het Goudse Houtmansplantsoen. Het plantsoen is gelegen aan de Fluwelensingel in Gouda.

Locatie
Houtmansplantsoen
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: