Aanbod

De leukste vioolles in Gouda

Jorinde van den Thillart is gediplomeerd viooldocente en oprichter van ConAnima Music Academy. Zij verzorgt de vioollessen en geef de cursussen Muziek voor Ukkies en Eigenwijs Muziek.

Jorinde heeft inmiddels ruim 12 jaar ervaring met lesgeven. Haar vioollessen zijn enthousiast, leerzaam en gezellig te noemen. Jorinde zorgt er altijd voor dat de leerling voorop staat en alle aandacht krijgt. Techniek en muziek zijn belangrijk, maar het allerbelangrijkste is dat de leerling er plezier in heeft. De leerlingen variëren in leeftijd. Je kunt bij Jorinde beginnen met lessen als je 3 jaar of ouder bent, volwassenen zijn uiteraard ook van harte welkom voor vioolles. Het lesaanbod wordt altijd aangepast op de leerling, waardoor elke leerling zijn eigen programma volgt. De lespraktijk geeft voldoende gewenningsruimte aan leerlingen die opnieuw beginnen of van een andere docent komen. Jorinde is ook bekend met jong talent, zo heeft zij bijvoorbeeld enkele leerlingen met succes door de audities van het JeugdOrkest Nederland geleid. (voor concerten met het JON: zie www.jeugdorkest.nl)

Bij ConAnima Music Academy wordt er intensief samengewerkt tussen de docenten onderling. Hierdoor is het mogelijk om in Gouda – naast je wekelijkse vioolles – te kiezen om je les uit te breiden met een ensemble les. Deze les is in combinatie met een pianoleerling of een vioolleerling. Wij geven speciale aandacht aan het samenspel. Naar elkaar luisteren, inzetten duidelijk aangeven, muziek overbrengen. Hoe doe je dat eigenlijk? In deze lessen leer je alle ins en outs over samenspelen. 

locatie 
ConAnima Music Academy
leeftijd 
vanaf 3 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 22 juni 2017, 09:25 uur
Deel dit: