Aanbod

Pianoles voor volwassenen en kinderen door gedreven en betrokken docenten.

Arturo Romero geeft op maandag pianoles. Tijdens de lessen zal er aandacht worden besteed aan technische trucjes om beter te worden, lezen om je eigen lievelingsmuziek te kunnen spelen, het trainen van het muzikale oor en kennis van akkoorden. Arturo geeft met veel passie les, staat klaar voor de leerling, heeft voor elke leerling passende stukken om te spelen en doet veel aan samenspel. Les bij Arturo verzekert je van veel plezier én kennis.

Op woensdagochtend en vrijdagmiddag wordt de pianoles verzorgd door Peter Sluijs. Hij geeft gestructureerd les, weet precies hoe je moet studeren en hoe je dit thuis kan doen. In de les wordt er veel aandacht besteed aan de technische kant van de stukken, maar uiteraard ook de muzikale kant. Hoe wordt een stuk zo interessant mogelijk, alleen noten spelen is niet voldoende, wat kan je doen om de luisteraar te blijven boeien?

In de muziekstudio van ConAnima Music Academy aan de Turfsingel 31 staat een uitstekende vleugel, een Kawai RX-5, beschikbaar gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

locatie 
ConAnima Music Academy
leeftijd 
vanaf 6 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 22 juni 2017, 09:34 uur
Deel dit: