Aanbod

Ontspannende voetmassage

Ontspanning is iets wat ons lijf vaak te kort komt. Onze jachtige manier van leven, de vele prikkels waar we aan blootgesteld worden door internet, smartphones, televisie, drukte en geluiden. Ons werk, de mensen om ons heen, ons gezin, het zorgen, controleren en op orde (proberen te) houden van alles…het draagt allemaal bij aan een gestrest gevoel. Hier zijn we soms al zo aan gewend dat vergeten wordt hoe ontspannen een lichaam aan kan voelen. Hoe fijn ontspanning voelt. Chronische stress zorgt voor veel lichamelijke en mentale klachten. 80% van alle ziektebeelden zijn gerelateerd aan stress. Ook in de Chinese geneeskunde wordt stress gelinkt aan orgaanproblemen en emotionele onstabiliteit.
Voetreflexologie is een heel effectieve behandelmethode bij stressklachten. Het zorgt voor een diepe ontspanning, waarbij het lichaam even pas op de plaats kan maken om te herstellen.

Een ontspanningsmassage kan geboekt worden voor de duur van 20, 30 of 45 minuten, waarbij de optie van 45 minuten kan worden aangevuld met een voetbad vooraf.

Ik ben gediplomeerd voetreflex masseuse, en in opleiding voor therapeut. Zolang ik nog in opleiding ben, kost een behandeling van 45 minuten 35,00...ik kijk er naar uit je te ontmoeten :-)

Kijk op www.taovandezwaan.nl voor meer informatie, of mail naar heleen@taovandezwaan.nl.

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 24 september 2017, 18:07 uur
Deel dit: