Aangeboden dienst

Nieuwe Maan Cirkel 25 november

door: astroadvies
leeftijd: vanaf 18 jaar

Iedere maand opnieuw neemt het licht van de Maan af, tot een periode van stilte en duisternis, een magisch moment van rust tussen het einde van een cyclus en het begin van een nieuwe cyclus. Een tijd om tot rust, tot stilstand te komen. Een tijd ook om te bezinnen op dat wat je nieuw wilt beginnen, of wilt veranderen. Of gewoon even een tijd van stilte in jezelf, waarin helemaal niets hoeft. In de Nieuwe Maan cirkel is daar iedere maand gelegenheid voor.

Vanuit de natuurlijke cirkelgang van het licht door het jaar heen, door de seizoenen, vanuit astrologische achtergrond is er iedere vier weken een uniek samenspel om te ervaren wat de nieuwe maan fase voor jou kan betekenen.

In de veiligheid van de cirkel kun je dit ervaren, met een meditatie, een klein ritueel, met uitwisseling, met creativiteit en met achtergrond informatie. Om voor jou licht te laten schijnen op de mogelijkheden die je ieder maanmaand weer geboden worden om je leven en je zelf vorm te geven.Wanneer je je geboortegevens doorgeeft (geb.datum, plaats en tijd) krijg je een persoonlijke invulling  van de Nieuwe Maan,  gericht op jouw eigen stiuatie.

Kom het ervaren. Je bent welkom.

Deze maand: maandag  25 november , 19.30 – 22.00 uur

Waar ? Het Vijfde Huis, Nieuwe Gouwe Westzijde 2, 2802 AN Gouda

Aanmelden/informatie bij Frances Aarts van Astroadvies, info@astroadvies.nl , of  frances@hetvijfdehuis.nl  , tel. 06 47151679 . Bijdrage voor de avond € 20,= incl, thee/koffie en  benodigd materiaal, bij voorkeur vooraf te voldoen op rek.nr. NL68INGB0004112469 tnv F.F.Aarts,Gouda

Van te voren aanmelden is fijn, maar op het laatste moment beslissen  om alsnog  binnen te komen lopen mag altijd!

facebook: frances+aarts
Foto