Activiteit

Mindful Yoga Ontspannen bewegen en je fitter voelen

maandag 6 juni 2016   |   9:00 - 10:00 uur   |   GSG gebouw Burg Martenssingel...

Mindful Yoga. Het beste uit 2 werelden: Mindfulness en Yoga!

Of het nu is voor ontspanning of om je algehele gezondheid te verbeteren, typerend voor een mindful yogales is dat je je bij het verlaten van de les je geweldig voelt.

Als je regelmatig mindful yoga beoefent, bijvoorbeeld een of twee keer per week, dan wordt mindful zijn automatisch een deel van je leven. En dan blijft dat ontspannen, rustige gevoel van de les veel langer bij je.

De beweging maakt je lichaam gezonder en mindfulness gaat over aandacht geven: je wordt je bewust van wat er in je speelt.

De combinatie van mindfulness en yoga maakt je bewust van je lichaam, en daarmee ook van de spanning die zich in je lichaam heeft vastgezet. Je rekt en strekt je spieren, spant en ontspant je lijf en je gedachten.  Je leert weer voelen wat je lichaam je vertelt.  Langzaam maar zeker leer je spanning, pijn en stress loslaten. Dat brengt balans in jezelf.

Meld je aan voor een gratis proefles! 

Op maandagen en woensdagen in Gouda. Nabij het centrum, gemakkelijk bereikbaar met auto en fiets. Gratis parkeren.  Burgemeester Martenssingel 15 (het momumentale GSG gebouw, ingang achterzijde. Krugerlaan).

 

 

doelgroep:  Alle volwassenen
leeftijd Vanaf 18 jaar
Thema's: Sport / spel
locatie GSG gebouw Burg Martenssingel 15. Ingang achterzijde, Krugerlaan 15
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk