activiteit

Bruispunt in De Walvis

woensdag 21 juni 2017   |   19:30 - 22:00 uur   |   Ontmoetingscentrum De Walvis

Op woensdag 21 juni a.s. vindt in Ontmoetingscentrum De Walvis de zomereditie van het Bruispunt plaats. Bruispunt is een open podium voor frisse ideeën en initiatieven. De bijeenkomst is 4x per jaar en heeft een gevarieerd programma. Bruispunt is op verschillende locaties in de stad.

Het eerst volgende Bruispunt zal de Zomereditie zijn en zal plaatsvinden op woensdag 21 juni a.s. in Ontmoetingscentrum de Walvis aan de Walvisstraat 1 in Gouda. Wethouder Jan Willem van Gelder zal aanwezig zijn om vragen over burgerinitiatieven te beantwoorden. Verder is er o.a. een presentatie van Het Gouds Watergilde over Het Blauwe Boekje, is er aandacht voor de Futseltuin en nog meer. Het is mogelijk om vooraf gezamenlijk te eten vanaf een heerlijk buffet klaargemaakt door vrijwilligers van De Walvis. Kosten hiervoor bedragen € 5,00 (contant afrekenen). Opgeven voor het buffet is noodzakelijk en kan door een mail te sturen naar info@goudabruist.nl.

Wanneer je een leuk initiatief hebt waarvoor je aandacht zou willen vragen deze avond, stuur dan een mail naar info@bruispunt.nl

Andere vaste onderdelen op het programma zijn #durftevragen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de #Plakzuil voor korte aankondigingen.

Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om tips en hulp te vinden voor jouw idee of initiatief.
Bij Bruispunt tref je andere enthousiastelingen, doe je inspiratie en ideeën op en kun je vrijuit brainstormen. 

Iedereen is welkom. Deelname is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Wil je zelf een idee of initiatief presenteren? Mail naar info@goudabruist.nl.

De volgende Bruispunten vinden plaats op

  • donderdag 14 september 2017
  • dinsdag 21 november 2017

 

 

gestart op: wo 21 juni 2017