activiteit

Bruispunt in de Prachtcentrale (voormalig Sint Jozefpaviljoen)

donderdag 14 september 2017   |   19:30 - 22:00 uur   |   Prachtcentrale, Graaf...

Op donderdag 14 september a.s. vindt de herfsteditie van het Bruispunt plaats in de Prachtcentrale aan de Graaf Florisweg 77 (het voormalige Sint Jozefpaviljoen). Bruispunt is een open podium voor frisse ideeën en initiatieven. De bijeenkomst is 4x per jaar en heeft een gevarieerd programma. Bruispunt is op verschillende locaties in de stad.

Het eerst volgende Bruispunt zal de Herfsteditie zijn en zal plaatsvinden op donderdag 14 september a.s. in Gouda. Tijdens deze avond zullen er presentaties zijn van Kapbergen, Slow Food Groene Hart, de Natuurspeeltuin in Oost, de werkgroep die plannen heeft voor het Kleiwegplein en de Voedselbank. Presentatie is in handen van Donald Pagrach.

Wanneer je een leuk initiatief hebt waarvoor je aandacht zou willen vragen deze avond, stuur dan een mail naar info@goudabruist.nl.

Andere vaste onderdelen op het programma zijn #durftevragen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de #plakzuil voor korte aankondigingen.

Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om tips en hulp te vinden voor jouw idee of initiatief.
Bij Bruispunt tref je andere enthousiastelingen, doe je inspiratie en ideeën op en kun je vrijuit brainstormen. 

Iedereen is welkom. Deelname is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Wil je zelf een idee of initiatief presenteren? Mail naar info@goudabruist.nl.

Het volgende Bruispunt vindt plaats op

  • dinsdag 21 november 2017

 

 

kosten: gratis
datum: do 14 september 2017
gestart op: do 14 september 2017
locatie: Prachtcentrale, Graaf Florisweg 77, Gouda