Activiteit

Ontslagcafé

maandelijks: elke derde donderdag   |   19:00 - 21:00 uur   |   Kantoor van NU/ Inspiratiehuis

Natuurlijk zit je liever op een terras deze zomer! Maar als je werkgever de boel niet meer kan rondkrijgen financieel of als ze ziet aankomen dat je je werk gaat verliezen dan zit je wat minder relaxed. Als je je hierin herkent willen wij, Caroline, Ine, Monique en Anke je uitnodigen voor het ontslagcafé van 17 augustus aanstaande. Om 19.00 uur ben je welkom om vrijblijvend je vragen te stellen. Om 19.30 start een workshop over de juridische vragen rondom ontslag en TRANSITIEVERGOEDING door één van onze juridische professionals, Monique Muller.

Je kunt bij het ontslagcafé terecht met al je vragen over WERK I WERK VINDEN I FUNCTIONERING I BEOORDELING I OUTPLACEMENT I ONTSLAG I DREIGEND ONTSLAG.

Komt het in augustus niet uit? We hebben maandelijks ontslagcafé in Het Kantoor van nu.

Het ontslagcafé is een inloopspreekuur, waar u informatie kunt krijgen over uw rechten en plichten en over loopbaanontwikkeling. Wij staan voor u klaar met een team van juridische- en loopbaanprofessionals. U kunt persoonlijk in gesprek met hen gedurende deze avonden van 19.00 tot 21.00 uur. Komt de 17 augustus je niet uit? De eerstvolgende avond van het ontslagcafé is op 21 september 2017. Daar mag je jezelf ook alvast voor opgeven als je wilt.
Dus wil je advies of een luisterend oor? Meld je dan nu aan via http://hetkantoorvannu.nl/contact/

Lukt het niet om te komen? Geef je dan vast op voor het volgende ontslagcafe op donderdag 21 september a.s..

kosten: gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
gestart op: do 17 augustus 2017