Activiteit

Wandel mee met Fairtrade Gouda

zaterdag 13 mei 2017 , 14:00 - 16:30 uur

Op zaterdag 13 mei vieren we weer Wereld Fairtrade Dag. Ook in Gouda  doen we dat, net als afgelopen jaren met een wandeling door de historische binnenstad. Stichting Fairtrade Gouda nodigt u van harte uit om mee op pad te gaan en u te laten verrassen.

Dit jaar staat de wandeling in het teken van EerlijkWinkelen, het landelijke initiatief waar ook Gouda zich sinds kort officieel deelnemer van mag noemen. De tocht voert langs Goudse winkels en horecazaken die zich hebben aangesloten bij EerlijkWinkelen en biedt tegelijk een kijkje op Gouda als handelsstad in vroeger eeuwen. Ook aspecten van het vaak harde bestaan van arbeiders in die tijden komen langs. U wandelt onder leiding van een deskundige gids.

De wandeling begint om 14.00 uur op het kruispunt van Korte en Lange Groenendaal en Naaierstraat. Wethouder Daphne Bergman zorgt voor het startschot. We hopen tegen 16.30 uur te eindigen.

Onderweg doet u mee aan een quiz, waarmee leuke èn eerlijke prijzen te verdienen zijn!

Loopt u mee? Meld u snel aan, want vol is vol! Aanmelden kan via de website www.fairtradegouda.nl of via een mail naar info@fairtradegouda.nl  U krijgt een bevestiging. Deelname (inclusief proeven van eerlijke hapjes en drankjes onderweg) is helemaal gratis. 

Locatie
Start op het kruispunt van Korte en Lange Groenendaal en Naaierstraat.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: