Activiteit

Beauty&Brains Zomer BBQ

vrijdag 30 juni 2017   |   17:00 - 22:00 uur   |   Klaproos Culturele...

Na de geslaagde netwerkbijeenkomst in Schoonhoven organiseert Stichting Beauty & Brains Krimpenerwaard op vrijdag 30 juni 2017 de netwerkavond ‘B&B Zomer BBQ’ in Haastrecht voor alle vrouwelijke ondernemers in de Krimpenerwaard.

Mariëlle Azim, voorzitter van Beauty & Brains: “Er is een gevarieerd programma samengesteld; We zijn te gast bij Carla en Teun Oskam van Klaproos Culturele Ondersteuning. Bij mooi weer houden we het event in de tuin, bij slecht weer vindt een groot deel in de prachtig verbouwde hooiberg plaats. We ontdekken de eetbare natuur en starten met een kruiden plukwandeling begeleid door ‘Wandelen & Fietsen Krimpenerwaard’. Tijdens deze leerzame wandeling is het ook een moment om elkaar eens anders te leren kennen. Simone Abel legt daarna uit hoe we van de geplukte kruiden kruidenboter maken, die we lekker gaan opeten bij de BBQ, verzorgd door Chris Cuisine. Wijnkenner Elly van der Kuilen geeft ons uitleg over de wijnen die geserveerd worden.”

De bijeenkomst is voor alle vrouwelijke ondernemers in de Krimpenerwaard of vrouwen die overwegen voor zichzelf te beginnen. Doel van deze netwerkavond is andere vrouwelijke ondernemers ontmoeten, ervaringen uitwisselen en je bedrijf verder op de kaart zetten.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 17:00 uur: ontvangst met een biologisch sapje bij Klaproos Culturele Ondersteuning, Hoenkoopsebuurtweg 40 in Haastrecht
  • Welkom van de voorzitter Mariëlle Azim
  • Uitleg kruiden plukwandeling door Maurice Kruk
  • Roomboter maken met geplukte kruiden o.l.v. Simone Abel van AbelOffice
  • Uitleg over de wijnen door Elly van der Kuilen van Bij de Sluis
  • Rondleiding op het terrein van Klaproos Culturele Ondersteuning, door Carla Oskam
  • Start BBQ bereid door Christel Stolwijk van ChrisCuisine
  • 22.00 - 22.30 uur. Einde Zomer BBQ

Investering en aanmelden

De investering voor het event voor B&B vriendinnen is €18,50 p.p. en voor niet-leden en introducees: €28,50 p.p. Als je besluit lid te worden van B&B Krimpenerwaard dan betaal je €18,50. In verband met het beperkt aantal plaatsen, graag aanmelden voor 25 juni via info@beauty-brains.nl


Over Beauty&Brains Krimpenerwaard

Stichting Beauty & Brains (sinds 2008) is het netwerk voor vrouwelijke ondernemers in de Krimpenerwaard. De kracht van de stichting is het verbinden en zichtbaar maken van onderneemsters d.m.v. social media, tijdens netwerkactiviteiten en diverse publieksevents. De aanpak is enthousiasmerend, informeel, energiek en low budget. Events worden zoveel mogelijk georganiseerd door en bij de leden, zodat zij in de gelegenheid zijn hun werk te tonen. De stichting is vertegenwoordigd in netwerkorganisatie VlistOnderneemt.

Welkom!

 

kosten: met korting
kosten toelichting: €28,50 p.p. Leden van stichting Beauty & Brains krijgen 10 euro korting.
doelgroep:  Alleen voor vrouwen
locatie: Klaproos Culturele Ondersteuning, Hoenkoopsebuurtweg 40 in Haastrecht
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
Let op: beperkt aantal deelnemers mogelijk, dus meld je op tijd aan.
Nog geen reacties


Geplaatst door

Marielle Azim