Activiteit

Expositie modeltekenen: start nieuwe seizoen

wo 23 aug 2017 - zo 27 aug 2017 , 12:00 - 17:00 uur

De directe studies en werken van de tekenaars die het afgelopen seizoen hebben meegedaan met de modeltekenenavonden van de Firma Van Drie, worden getoond in een expositie van 23 t/m 27 augustus. Twee keer per maand organiseert de Firma op de woensdagavond een bijeenkomst modeltekenen, waar wordt gewerkt naar naaktmodel. Met een groepje van ongeveer acht personen wordt in het pand van de Firma intensief geoefend om de vaardigheid van het modeltekenen te vergroten. Er wordt zelfstandig gewerkt, het is geen cursus. 

De opening van de tentoonstelling is vrijdagavond 25 augustus, 20.30 uur onder genot van een drankje en met een korte dans van Fernando Oliviera op muziek van Bach. Vanaf 21.00 uur kan er ook getekend worden. Esther Veling en Fernando Oliveira staan model en zullen deels bewegen op muziek. Deelname is gratis en materiaal zelf meenemen.

Wie het leuk vind om ook mee te doen met modeltekenen: een nieuwe serie avonden start op 27 september. Je kunt per keer of met korting 6 of 12 avonden meedoen. De vervolgdata worden nog bekend gemaakt. Voor meer informatie kijk op http://www.firmavandrie.nl/projecten/ en opgeven kan bij Tineke Prins tinekeprins@gmail.com

Beeld: naaktstudie, getekend door kunstenares Corry Kooy uit Schoonhoven.

Locatie
Achter de Kerk 13, Gouda
Kosten
Gratis
start / einde
Gestart op wo 23 augustus 2017. Beƫindigd zo 27 augustus 2017
Illustration
 
Deel dit: