Activiteit

Gouds Verhalenfestival

zondag 29 oktober 2017   |   14:00 - 17:00 uur   |   Cultuurhuis Garenspinnerij

In cultuurhuis De Garenspinnerij gonst het op zondagmiddag 29 oktober van toverpraat en mooie woorden. Want... het Gouds verhalenfestival is terug! Er zijn familievoorstellingen voor kids vanaf 6 jaar en vertelvoorstellingen voor volwassenen. Kies je voor de familievoorstellingen, dan kan je naar twee vertellers luisteren. Kies je voor de voorstellingen voor volwassenen, dan kan je er naar vier luisteren. In de pauze zijn er niet te versmaden hartige en zoete taartjes, muziek en kinderactiviteiten. Kortom, het Gouds verhalenfestival is een feestje voor alle zintuigen.

De vertellers zijn:
Josine van der Schot
Caja van der Poel
Sahand Sahebdivani
Gerda Hoogendijk
Ruud Broekhuizen
Vertelkring Jade

Prijzen:
2 familievoorstellingen (6+): € 5,00 voor kinderen / € 7,50 voor volwassenen
4 voorstellingen (volwassenen): € 10,00
Mini high tea van Brownies & Downies: € 9,95

Mini high tea:
Zin in een mini high tea van Brownies & downieS met zoet en hartig? Bestel deze gelijk met je kaarten! Dan staat er in de pauze een lekkeR bordje voor je klaar.

Reserveren:
Via info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl met opgave van type voorstelling (familie of volwassen). De kaarten kun je op 29 oktober vanaf 13.00 uur ophalen en betalen aan de kassa van de Garenspinnerij. Om logistieke redenen zijn er vier verhalenroutes gemaakt met elk een verschillende volgorde van de voorstellingen. Je ontvangt jouw verhalenroute bij de kassa. Indien voorradig kan je op 29 oktober ook kaarten aan de kassa kopen.

Informatie: 06-38138252 en www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl.

Organisatie: Het Verhalenpunt in samenwerking met Cultuurhuis Garenspinnerij.

doelgroep:  Alle volwassenen
leeftijd: Vanaf 6 jaar