activiteit

Cursus Basisbouillons

woensdag 1 november 2017   |   19:00 - 22:00 uur   |   Scholengemeenschap De Goudse...

Eigenlijk zou u altijd bouillon in huis moeten hebben, want het is de basis van veel soepen en sauzen. Bouillon is ook heerlijk om zo te eten als tussendoortje of bij een maaltijd. Zelf een heerlijke verse bouillon maken van vlees, gevogelte of vis. Hoe u dat op een goede manier kunt doen leert u deze avond. Ook maken we van de diverse bouillons verschillende gebonden of heldere soepen. Alle gemaakte bouillons/soepen gaan we ook proeven. Natuurlijk krijgt u het  receptenboekje mee en wordt het na de les ook digitaal toegestuurd.

doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop /les
thema:  Eten en drinken
start op: wo 1 november 2017
locatie: Scholengemeenschap De Goudse Waarden, Calslaan 100, Gouda
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
meer info: www.vugouda.nl