Activiteit

Virtuele Whiskyreis Glenfiddich in De Goudse Schouwburg

vrijdag 27 oktober 2017 , 20:30 - 22:00 uur

Whisky in het theater een goede combinatie? Absoluut! We hebben inmiddels door 50 theaters door heel Nederland gestaan. Uitverkochte zalen en lovende kritieken hebben er voor gezorgd dat we ook dit theaterseizoen weer whisky een podium geven met Virtuele Whiskyreis Glenfiddich.

Voor zowel de whiskykenner als de beginnende whiskyliefhebber organiseert de meest bekende distilleerderij van Schotland, Glenfiddich, een unieke whiskyervaring in De Goudse Schouwburg op 27 oktober in Gouda. Tijdens een virtuele rondleiding door de Glenfiddich distilleerderij neemt whisky ambassadeur Tony van Rooijen, liefhebbers van de Schotse lekkernij mee op reis langs prachtige beelden en persoonlijke verhalen. Ontdek aan de hand van de verschillende smaken, kleuren en geuren, de mystiek van Schotland en de drank waarmee het land wereldberoemd is geworden. Voor een moment waant u zich niet in Gouda, maar in Schotland.

 

Tijdens de show wordt de toeschouwer meegenomen in de wereld rondom whisky en worden er verschillende whisky’s geproefd onder begeleiding van Tony. Een buitengewone agendatip: whisky in het theater! 


27 oktober 2017
Aanvang 20:30 uur - einde 22:00 uur
€ 22,50 inclusief unieke tastingbox

De Goudse Schouwburg
Boelekade 67
2806 Gouda
www.goudseschouwburg.nl

Er geldt een minimale leeftijd van 18 jaar.
Voor meer informatie zie www.virtuelewhiskyreis.nl

 

Locatie
De Goudse Schouwburg
Kosten toelichting
Kaartjes kopen
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 
Deel dit: