Activiteit

Storytelling - Wie vooruit wil, kijkt vaak eerst achteruit.

maandag 20 november 2017   |   9:30 - 12:30 uur   |   Gouwe Stek | Gemaalhuis Mallemolen

De Broekriem is een landelijke organisatie van werkzoekenden voor werkzoekenden en organiseert regelmatig workshops in Gouda en omgeving. Deze keer gaan we aan de slag met Storytelling.

Wie vooruit wil, kijkt vaak eerst achteruit. En houdt vaak vast aan het oude. Maar niet voor niets luidt een bekende uitspraak van Albert Einstein: ‘Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt.’

Wees prikkelend en onderscheidend. Bedenk iets unieks om jezelf te profileren, om de baan te krijgen die je zo graag wilt, je verhaal voor het voetlicht te brengen!

Op 20 november gaan we aan de slag met jouw verhaal. We halen je uit je comfortzone en gaan met je aan de slag om jouw verhaal op een nieuwe, persoonlijke en effectieve manier in de markt te zetten. En neem van ons aan: iedereen heeft een verhaal!

Wat gaan we doen? Achterhalen wat je verhaal is. Ontdekken wat de rode draad in je (werk)leven is. We tekenen je verhaal op en maken een plan van aanpak voor het inzetten van je verhaal. Daarnaast kijken we ook naar de manier waarop je je verhaal letterlijk neerzet. Hoe kom je over? Ook of juist in een sollicitatiegesprek. Alles met als doel je potentiële nieuwe werkgever te raken. Met als doel natuurlijk om de baan te krijgen die je wilt!

Deze training wordt gegeven door twee trainers: Hanny Schoonderwoerd en Joke Bouwmeester.

 

kosten: gratis voor leden
kosten toelichting: graag aanmelden via de site van De Broekriem
doelgroep:  Alle volwassenen
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk