Activiteit

Tom Waits meets Neil Young

zaterdag 25 november 2017   |   20:15 uur   |  

Op zaterdag 25 november brengt gitarist/ pianist/ songwriter Frank Blueka in Theater Concordia (Haastrecht) een muzikale complottheorie tot leven over Tom Waits en Neil Young. Twee iconen in de popmuziek die een geheime ontmoeting hebben in een oud café in San Diego aan de Amerikaanse westkust.

Zowel Neil Young als Tom Waits hebben het aanbod gehad om zich bij leven dood te laten verklaren. Hun dood af te laten kopen en een geheel nieuwe identiteit te krijgen. Verheug uzelf op een spannende muzikale voorstelling, die bol staat van onverwachte en verrassende wendingen. De stijl van beide iconen wordt over elkaar gelegd en door elkaar geschoven. De gloedvolle muziek van Tom Waits, Neil Young en ook van Frank zelf wordt tot grote hoogte gestuwd door piano, gitaar en stem.
En onderweg is daar het mooie van de stilte, de ingetogenheid, het intieme, de fluistering. Als bezoeker wordt u meegenomen in het verhaal en op een prachtige avond uit getrakteerd. U vergeet de tijd en kunt genieten van een wereld die hier is en toch daar...

‘Tom Waits meets Neil Young’ begint zaterdag 25 november om 20.15 uur. Kaarten (à € 12,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en bij Primera (Markt Gouda). 

 

doelgroep:  Alle volwassenen

LET OP:
Hier willen we je graag een Youtube-video tonen, maar dat kan pas nadat je cookies hebt geaccepteerd.