Activiteit

Workshop Spiegelogie met Willem de Ridder

zondag 14 januari 2018   |   13:30 - 16:30 uur   |   Balzaal | Prins Willem Alexander Kazerne

Wat je wilt, gebeurt; wat je niet wilt, ook! Wil je jouw leven in beweging krijgen? Laat je inspireren door Willem de Ridder! Meesterverteller Willem de Ridder is aanhanger en verspreider van de filosofie dat de werkelijkheid wordt, zoals men haar zelf beschrijft: ‘spiegelogie’. Hij verpakt diepe levenswijsheid met humor in een eenvoudige boodschap om de universele principes van het leven zichtbaar te maken.

 

Geestig, scherp en waar nodig genadeloos. Hij rekent af met alle ‘witgewassen leugens’ uit ons leven. De leugens die voor ons waarheid zijn geworden en die ons afhouden van het antwoord op de vraag: ‘Wat wil ik met mijn leven, wat is mijn bedoeling?’. Zijn ongedwongen verteltrant neemt je mee en laat je niet meer los.

 

De diepste basisbehoefte van iedere mens is om onvoorwaardelijk aardig gevonden te worden en iedereen aardig te vinden. Het is een natuurlijke neiging om elkaar wederzijds te steunen, met andere woorden: we willen het liefst beminnen en bemind worden.

 

We zijn echter al eeuwen bang gemaakt voor elkaar. Vanaf onze geboorte hebben we geleerd ons hoofd te gebruiken in plaats van de intelligentie van ons gevoel, intuïtie, inspiratie, voorstellingsvermogen en onze dromen. We voelen nu vaak dat we moeten concurreren, ons afsluiten en gaan in schaarste geloven. Ons hele lichaam lijdt daaronder. Niet alleen wij, maar onze hele maatschappij gaat daarom gebukt onder spanning, pijn en een groeiend gevoel van machteloosheid. Er bestaat namelijk geen krachtiger mens dan iemand die zich geliefd en gesteund voelt. Of niet soms?

 

Wil jij bewust je eigen verantwoordelijkheid nemen op het gebied van je gezondheid en innerlijke groei, dan is deze middag met Willem de Ridder voor jou heel inspirerend!

 

Wist je dat het gedachtengoed van Willem de Ridder al vele jarenlang wordt verspreid door zogenaamde fanclub? Kleine groepjes mensen die over heel Nederland verspreid zijn praktiseren het. Ben jij geïnteresseerd om een keer mee te doen en wil je weten waar deze in jouw buurt te vinden zijn? Of zou je het leuk vinden zelf zo’n groep te starten? Dat kan, Manon van Nielen zal tijdens deze middag alle informatie die je nodig hebt verstrekken. Zonder overigens enige commercieel doel.

 

De kosten voor deze middag zijn € 15,- per persoon bij inschrijving voor 7 januari, daarna € 17,50.

 

Inschrijven: geny@dansenleef.nl

Extra informatie: bel  Manon: 06-28 46 02 83

 

Locatie:

De Balzaal in de voormalige Prins Willem Alexanderkazerne

Groen van Prinsterersingel 4

2805 TE Gouda

 

Parkeren: Er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen op het terrein. Ook rondom het gebouw, vooral rechts en achter.

 

Tijden

zondag 14 januari 2018

Inloop vanaf 13.00 uur, aanvang: 13.30 uur – einde 16.30 uur

 

We kijken uit naar je komst!

Een warme groet,

Geny en Manon

kosten: met korting
kosten toelichting: € 2,50 korting bij aanmelding voor 7 januari
leeftijd: Vanaf 12 jaar
datum: zo 14 januari 2018
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk

LET OP:
Hier willen we je graag een Youtube-video tonen, maar dat kan pas nadat je cookies hebt geaccepteerd.