Activiteit

Mulder & Sons: Vaders en Zonen

zaterdag 13 januari 2018   |   20:15 uur   |   Cultureel Centrum Concordia

Zaterdag 13 januari 2018 brengt de Goudse multi-instrumentalist en verteller Jaap Mulder samen met zijn zonen Ruben (toetsen) en David (slagwerk) verhalen van vaders en zonen in Theater Concordia. Een indringende muziektheatervoorstelling met teksten van dichters als Menno Wigman en Theodore Roethke en van Mulder zelf. De muziek bestaat uit eigen composities.

Vaders en zonen; de anekdotes in deze Nederlandstalige muziektheatervoorstelling, autobiografisch of geleend, zijn vaak herkenbaar. Herinneringen stemmen tot melancholie of ergernis, maar ook tot rebellie en vrolijkheid.

In de voorstelling van Mulder & Sons worden mooie luisterliedjes afgewisseld met virtuoze folk-pop. Het weerspiegelt de persoonlijke voorkeuren van de vader en zijn zonen. Een bijzonder muzikale voorstelling; persoonlijk en universeel, boeiend tot de klanken vervliegen.

De voorstelling Mulder & Sons begint zaterdag 13 januari om 20.15 uur. Kaarten (à € 15,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia, bij Primera Herman Kok (Markt Gouda) en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

datum: za 13 januari 2018