Activiteit

Gratis clinics voor meisjes groep 5 t/m 8

Op vrijdag , 18:00 - 19:00 uur

Op drie vrijdagen organiseert voetbalvereniging Olympia aan de Bodegraafsestraatweg vanwege het grote succes van vorig jaar voor de tweede keer clincs voor meisjes ter voorbereiding van het schoolvoetbaltoernooi op 11 april 2018. De clinics zijn van 18.00 tot 19.00 uur. Data: vrijdag 23 maart, 30 maart en 6 april. Van te voren aanmelden is noodzakelijk. Je kunt je individueel of als team waarmee je mee doet met het schoolvoetbal aanmelden. 

Aanmelden kan per e-mail bij manager pupillen Esther van Zutphen: manager_pupillen@gcfc-olympia.nl. Zet in de mail je naam (namen teamgenootjes), school en groep. Graag ook aangeven of je (alle teamleden) bij alledrie de clinics aanwezig zijn of een aantal mee wil doen. Vol is vol!

Het KNVB schoolvoetbaltoernooi wordt in Gouda georganiseerd door SPORT.GOUDA in samenwerking met vier voetbalverenigingen. Er zijn voorrondes op twee woensdagmiddagen (4 april voor groep 7/8 jongens en 11 april groep 5/6 jongens en groep 5 t/m 8 meisjes) en een stadsfinale op 25 april. Dit jaar vindt de stadsfinale plaats bij GC&FC Olympia en SV Gouda. De winnaars gaan door naar de regiofinale. 

Locatie
Prima op de fiets te bereiken. Graag auto's parkeren bij de Mammoet (10 minuten lopen) om de buurt te ontzien.
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 7 t/m 13 jaar
Thema
Sport / spel
start / einde
Gestart op vr 23 maart 2018. Beƫindigd vr 6 april 2018
Illustration
 
Deel dit: