Activiteit

Denkstorm® over: Wat is waarheid? Waar leidt die toe?

donderdag 15 maart 2018   |   19:30 - 21:00 uur   |   Grandcafe Central Markt 22 ·...

Het slechts gedeeltelijk volgen van de weg van de waarheid heeft nadelige consequenties.....Wat is waarheid? Waar leidt die toe? Wanneer klopt het om te liegen?

"Overtuigingen zijn zaden die op een dag werkelijk tot bloei zullen komen” –Harry Palmer, auteur van het Avatar®materiaal.

Denkstormen/Thoughtstorm® is een gemakkelijk aan te leren techniek voor het creëren en ontwikkelen van waardevolle ideeën. Deelnemers delen hun ervaringen en gezichtspunten in een proces dat ontworpen is om nieuwe ideeën te genereren waar de deelnemers uit zichzelf niet opgekomen zouden zijn.

Voor wie is deze Meetup bedoeld? Voor iedereen die interesse heeft om eens anders te denken en een positieve bijdrage wil leveren aan de wereld. De Meetup is gratis.

We volgen de procedure, zoals Harry Palmer, schrijver van de Avatar® materialen, deze heeft ontwikkeld. “De problemen in de wereld moeten uiteindelijk worden opgelost waar ze begonnen – in het bewustzijn” – Harry Palmer

Wie zijn wij?
We zijn een groep Avatarmasters uit het Groene Hart.

Onze missie in de wereld is het katalyseren van de integratie van overtuigingssystemen. Wanneer we inzien dat het enige verschil tussen ons onderling onze overtuigingen zijn en dat overtuigingen met gemak gecreëerd en gediscreëerd kunnen worden, dan zal het welles-nietes-spel ophouden en zal een spel van gezamenlijk creëren op gang komen dat zal uitmonden in wereldvrede. Voor meer informatie over Avatar kijk op http://www.avatar.nl

Avatar® Thoughtstorm® zijn geregistreerde servicemerken gelicenseerd aan Star's Edge, Inc. Alle rechten voorbehouden

kosten: gratis
kosten toelichting: zelf consumptie betalen
doelgroep:  Alle volwassenen
locatie: Grandcafe Central Markt 22 · Gouda In zij-zaal ' De Buren' in Grandcafe central Gouda
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
meer info: www.avatarEPC.com