Activiteit

TEDxGouda: durf te verbinden

zaterdag 1 september 2018 , 10:00 - 17:00 uur

Ideeën die het waard zijn om te delen. Dat is waar TED voor staat. Op zaterdag 1 september 2018 vindt de tweede editie van TEDxGouda plaats met interessante sprekers, sprankelende TED Talks en inspirerende Gouwenaars. Het belooft een bruisende, energieke en prikkelende dag te worden! En natuurlijk vindt ook deze editie op een bijzondere plek plaats.

TEDxGouda geeft een podium aan geïnspireerde ideeënmakers, denkers en dromers. Er worden daarom speciale pitchavonden georganiseerd voor geïnteresseerde sprekers. Meer informatie voor mensen die willen spreken op TEDxGouda, én voor bezoekers, vrijwilligers, sponsors, bedrijven en ondernemers is te vinden op de website: www.tedxgouda.com Hier kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden over dit evenement.

Naast TEDxGouda worden erg jaarlijks honderden TEDx events georganiseerd over de hele wereld. En ook zijn er de door TED zelf georganiseerde conferenties. Al jaren worden al deze talks opgenomen en heeft TED het internet veroverd met ideeën die vrij beschikbaar zijn om te kijken en luisteren. Door mee te doen met TEDxGouda sluit je je aan bij een wereldwijde beweging van nieuwsgierige mensen.

Het Goudse evenement wordt onafhankelijk georganiseerd, maar wel volgens de richtlijnen van TED, daarom staat de x in de naam van de conferentie. Bestuurslid Maarten Walraven, die eerder in Manchester en Zwolle vergelijkbare TEDx-evenementen mee-organiseerde: “De x van TEDx staat ook voor actie. Niet alleen het idee maar ook de follow up, dat er verbinding wordt gemaakt en actie wordt ondernomen.”

TEDxGouda bestuurslid Peter Sliedrecht vult aan: “TEDxGouda is een mooi initiatief om op lokaal en regionaal niveau mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Maar ook om enthousiaste mensen die iets te vertellen hebben, een platform te bieden. Een event als TEDx heeft meer impact dan een zeepkist voor het stadhuis.”

Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: