Activiteit

Concordia Filmavond: '30 Years Of Rieu'

donderdag 26 april 2018   |   20:15 uur   |  

Donderdag 26 april is er weer een Concordia Filmavond in Theater Concordia Haastrecht met 'The Magic Of Maastricht: 30 Years Of Rieu'.

30 Jaar Johann Strauss Orkest, en voor het 13e jaar achter elkaar op het Vrijthof. Als dat geen reden is om feest te vieren. Geniet van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest en van een avond die feestelijker is dan ooit! Om enkele hoogtepunten te noemen: het indrukwekkende Halleluja van Händel, gezongen door alle solisten en het koor, Hava Nagilah, Think of Me uit The Phantom of the Opera, Ballade pour Adeline, O Sole Mio, gezongen door de Platin Tenors, La Traviata, Highland Cathedral en natuurlijk prachtige walsen van Johann Strauss. En als kers op de taart een optreden van David Hasselhoff, die samen met André Rieu helemaal uit zijn dak gaat met Looking for Freedom, Love me tender en Paloma Blanca! Het publiek zingt en danst uitzinnig van vreugde mee. Het was een magische avond in Maastricht!

Concordia Filmavond begint donderdag 26 april om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à € 8,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).