Activiteit

Bruispunt

donderdag 29 november 2018 , 19:30 - 22:00 uur

Bruispunt is een open podium voor frisse ideeën en initiatieven. De bijeenkomst is 4x per jaar en heeft een gevarieerd programma. Bruispunt is op verschillende locaties in de stad. Deze keer zijn we te gast bij het Gymnastieklokaal aan de Peperstraat.

Via flitspresentaties komen verschillende onderwerpen aan bod:
- Bernadette Schomakers is initiatiefnemer van Bruggenbouwers, bedoeld om multicultureel verborgen talent achter de voordeur naar voren te halen.
- Petra Otten vertelt over het succes van Natuurspeeltuin Oost, een geweldige aanwinst voor de wijk. Hoe hebben de initiatiefnemers dit voor elkaar gekregen? 
- Buiten sporten en bootcampen wordt steeds populairder. Nelleke den Boon wil graag dat we in Gouda kunnen 'boulderen'.  
- Mea Hiskes vertelt over de KWF Samenloop voor Hoop Groene Hart een verbindende activiteit waarvan de opbrengst is voor onderzoek naar kanker. 
- Hoe ziet Gouda er over meer dan tien jaar uit? Wat voor stad willen we in 2030 zijn? Zsa Zsa Balian nodigt je namens de gemeente Gouda uit om mee te denken over de toekomstvisie Gouda 2030.
- Edward Hoogendoorn wil in Gouda plastic recyclen tot gave producten via het concept Precious Plastic.
- Ook Richard Liebregts ziet afval als grondstof voor waardevolle producten. Hij wil aan de slag met groenafval in Gouda.

Andere vaste onderdelen op het programma zijn #durftevragen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de #plakzuil voor korte aankondigingen.

Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om tips en hulp te vinden voor jouw idee of initiatief.
Bij Bruispunt tref je andere enthousiastelingen, doe je inspiratie en ideeën op en kun je vrijuit brainstormen. 

Iedereen is welkom. Deelname is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Wil je zelf een idee of initiatief presenteren? Mail naar info@goudabruist.nl

 

 

Locatie
Het Gymnastieklokaal
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: