Activiteit

Hagenpreek zondag 2 september in Stolwijkse Boezem bij Gouderak

zondag 2 september 2018   |   14:30 - 16:00 uur   |  

Op zondagmiddag 2 september organiseert A Rocha Groene Hart opnieuw een hagenpreek in het unieke natuurgebied de Stolwijkse Boezem. De dienstkerk begint om 14.30 uur en staat in het teken van de schepping. We zijn blij dat Dick van Dijk - projectleider bij de Micha Cursus en gemeenteadviseur - dit jaar de hagenpreek leidt. Het is een bijzondere ervaring om onder een open hemel samen te komen. Tijdens de hagenpreek is er een kindermoment waar kinderen altijd erg van genieten. We nodigen iedereen van harte uit om op deze manier (nader of opnieuw) kennis te maken met het gebied en het werk van A Rocha Groene Hart. Neem zelf een matje, kussen of klein stoeltje mee als zitplek. Na afloop is er tijd voor ontmoeting en een wandeling door het gebied. Neem zelf koffie/thee/fris en iets lekkers zelf mee te nemen. Dat delen we met elkaar.

Opgave voor deze bijeenkomst is verplicht, zodat er een goede inschatting kan worden gemaakt. Bij slechte weersomstandigheden krijgt u dan uiterlijk zaterdagavond een afmeldingsbericht.

De Stolwijkse Boezem ligt aan de Tiendweg die naar Ouderkerk a/d IJssel gaat.  Het is ongeveer 20 minuten fietsen vanuit het centrum van Gouda. Mocht u echt niet de mogelijkheid hebben om met de fiets te komen, wilt u dat dan op tijd aan ons doorgeven? Dan kunnen we proberen iets te regelen. Parkeren bij de Boezem is niet toegestaan. Komend met de auto kunt u parkeren op de Groene Wetering in Gouderak, dat ligt vlakbij het gebied. U loopt dan over de Snippejagerskade (fietspad) de polder in en slaat bij de kruising rechtsaf. De Stolwijkse Boezem ligt aan uw linkerkant. U wandelt er in circa tien minuten naar toe. Meld je aan op groene.hart@arocha.org.

Meld je aan

Kosten
Gratis
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 80

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Kees van der Niet

Meld je aan