Activiteit

Godinnen voor meer Wijsheid in de Zilveren Jaren

woensdag 26 september 2018   |   9:30 - 12:30 uur   |   Groenhovenweg, Gouda

 Deze workshop van 5 dagdelen is gebaseerd op het boek Godinnen in de ouder wordende vrouw van Jean Shinoda Bolen. Je maakt in 4 dagdelen kennis met de godinnen Metis, Sophia, Hecate en Hestia. In de vijfde ochtend praten we over drie aspecten waarmee je je op een nog dieper niveau met deze godinnen kunt verbinden en maken we een creatief actieplan. In het actieplan zet je wat je geraakt heeft om in afspraken met jezelf.

Deze godinnen brengen je in contact met je diepere wijsheid en rijpe intuitie. Ze inspireren je ieder op eigen wijze met je spirituele zijn tot activiteiten die voor jou persoonlijk zingeving opleveren.
Doel is je steeds weer te realiseren dat jouw wijsheid persoonlijk en uniek is. Dit geldt ook voor jouw expressievorm.

Metis is de Godin van de praktische en intellectuele wijsheid. Metis is je innerlijke raadgeefster. Zij kan je helpen met wijze raad om je gerijpte creativiteit de ruimte te geven.

Sophia is de Godin van de spirituele en mystieke wijsheid. Sophia is het archetype van de spirituele wijsheid, oftewel het weten van de ziel. Haar wijsheid berust op inzicht van wat essentieel is, het is het weten zonder denken.

Hecate is de Godin van de intuïtieve en paranormale wijsheid. Hecate kan drie kanten tegelijk opkijken. Zij kan zien waar je vandaan komt en waar elk van de twee andere wegen naar toe zouden kunnen leiden. Zij vraagt je te putten uit vroegere ervaringen en vanuit intuïtie een besluit te nemen. 

Hestia is de Godin van de meditatieve wijsheid. Hestia is als het vuur in het hart van de vuurplaats. Ze is het stille middelpunt van het centrum van de psyche. Zij nodigt je uit eenzaamheid te gaan zien als een heilig toevluchtsoord.

We werken in de workshops met stilte, meditaties, creatieve schrijfoefeningen en tekeningen als expressie. Er is ruimte om ervaringen te delen en je krijgt 4 meditaties per mail toegestuurd om deze thuis vaker te beluisteren.

Data van de 5 dagdelen van deze cursus zijn woensdagmorgens 26 sept., 3, 17, 31 okt. en 14 nov

Ben je geinteresseerd? Kijk dan op de website www.kerncoaching.nl of bel met 06-42520170.

Locatie
Groenhovenweg, Gouda
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
Deze serie workshops is speciaal voor vrouwen in de derde levensfase.