Activiteit

Intuïtieve Cirkelbijeenkomst bij Wutah

woensdag 27 november 2019   |   19:30 - 22:00 uur   |   Molenwerf 1 Gouda

Mediteren én Spiritueel ontwikkelen bij Wutah. Even helemaal ontspannen en alle gedachten uit je hoofd zetten? Of heb je altijd interesse gehad voor spiritualiteit en wil je je daar meer in verdiepen? Of ben je hoog gevoelig (HSP) en wil je daar beter mee leren leven? Dan zijn de Intuïtieve Cirkelbijeenkomsten van Wutah iets voor jou! Je ontmoet gelijkgestemden, waar je een avond mee doorbrengt en waar je ervaringen kunt uitwisselen en contact kan maken met de spirituele wereld. Maar je leert ook van anderen. Ook als je niet of minder hoog gevoelig bent en je je wilt verdiepen in je onbewuste vermogens en het contact met de spirituele wereld, ben je welkom.

 

Je leert om je frequentie beter af te stemmen. Hierdoor kom je beter bij je gevoel, je Bron en communiceer je beter met de spirituele wereld. Al met al is elke cirkelavond weer anders. Omdat we ons laten leiden door wat er op dat moment speelt en wat de spirituele wereld ons wil zeggen. Natuurlijk is er genoeg ruimte om vragen te stellen en dieper in te gaan op een thema.  Ik leid je door geleide meditaties die je inzicht en antwoord geven in waar je mee bezig bent. Belangrijk is het om je frequentie en energie goed te leren beheersen. Gevoelens toe te laten of juist los te laten. Al je zintuigen leer je te gebruiken en beter contact te maken met je Intuïtie, Gidsen, Engelen of Innerlijk Kind.

 

Kortom, elke keer zijn er andere onderwerpen waar ik je kennis mee laat maken en die je ook zelf gaat ervaren en oefenen. Dus, stap erin met een open geest en respect voor elkaar.

Locatie: Wutah, centrum voor persoonlijke en spirituele groei | Ingang Molenwerf 1 | Gouda

Tijd: Van 19.30 uur tot 22.00 uur. De zaal is open om 19.15 uur.

Aanmelden: Via https://wutah.nl/workshops aanmeldformulier onder aan de pagina, je krijgt een bevestiging als er plaats voor je is. Als je zeker wil zijn van een plaats, dan kun je voor meerdere data inschrijven.

Bijdrage: €25,- per avond.  Na aanmelding ontvangt je een factuur per mail. Als je betaald hebt is je inschrijving definitief.

 

 

kosten toelichting Bijdrage € 25,-
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop / les
locatie Molenwerf 1 Gouda
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 12

Meld je aan