Activiteit

Zing mee in Gouda - Koor voor ouderen

dinsdag 3 september 2019   |   10:00 - 11:45 uur   |   Ontmoetingscentrum De Walvis

Zing mee in Gouda zingt weer! Elke dinsdagmorgen zingen we in ontmoetingscentrum de Walvis. Zing mee in Gouda is een koor voor ouderen die graag willen zingen. Je hoeft niet goed te kunnen zingen. Het plezier staat voorop! Samen zingen is heel gezellig en je wordt er vrolijk van. We zingen samen met mensen die dementie of afasie hebben. Het geeft helemaal niks als je geen noten kunt zingen of niet goed kan praten. Zing gewoon mee voor de gezelligheid! En mantelzorgers of maatjes zijn ook van harte welkom. Ons repertoire bestaat uit bekende liedjes en canons die iedereen kent. De meeste liedjes zijn Nederlandstalig, maar ook liedjes uit bijvoorbeeld de Sound of Music zingen we graag.

Het koor wordt op piano begeleid door Shin Lee. Carin Aalbers is de koorleider.

We zingen elke dinsdagochtend in ontmoetingscentrum De Walvis, Walvisstraat 1 in Gouda. We beginnen met een kopje koffie of thee en rond 11:45 zingen we ons laatste lied.

Wilt u eerst een keer komen kennismaken? Dat kan natuurlijk en kost niets. Daarna betaalt u 4 euro per keer of 16 euro per maand. De koffie is gratis.

Wilt u meezingen of heeft u een vraag? Stuur dan een mail naar geheugenkoor@xs4all.nl

Bellen mag natuurlijk ook: 06 496 30 545

Meer informatie vindt u op onze website: www.geheugenkoren.nl

 

Datum di 3 september 2019
Andere locatie
Ontmoetingscentrum de Walvis