Activiteit

ContaKids lessen

elke woensdag   |   9:00 - 9:45 uur   |   Het Vijfde Huis,...

Vanaf woensdag 30 oktober geeft Linda Snaterse wekelijkese lessen speciaal voor ouders met hun jonge kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar. Contakids is een bewegingsmethodiek voor jonge kinderen tussen de 2 en 5 jaar en hun ouders. In deze lessen kunnen ouders gedurende 45 min samen met hun kinderen rennen, rollen, vallen, dansen en klauteren op, over en onder elkaar door. Het doel van deze workshops is om samen plezier te hebben en in verbinding te zijn met elkaar.
Tijdens de lessen zijn de rollen van ouder en kind gelijkwaardig.De ouders worden uitgenodigd om de oefeningen te doen en de kinderen worden vooral gestimuleerd om mee doen en worden vrijgelaten om te volgen wanneer ze er aan toe zijn. De ervaring leert dat er zodoende een mooi dynamisch contact ontstaat tussen kind en ouder.

Het vertrouwen tussen ouder en kind kan nog meer gaan groeien door iedere week te komen en zo vertrouwd te worden met deze vitale manier van contact maken met je kind.Daarbij wordt jij als ouder gestimuleerd om te oefenen in het vinden van een nieuw evenwicht met je kind, tussen jou zorgzaamheid en de zelfredzaamheid van je kind.

De kracht van ContaKids is samen plezier hebben!

Het is wenselijk om je even aan te melden via www.kinderdans.com, maar niet nootzakelijk.

 

kosten toelichting deelname proefles €5,-
leeftijd Vanaf 2 t/m 5 jaar
type:  Workshop / les
Thema's: verbinding en plezier
datum wo 20 november 2019
gestart op wo 30 oktober 2019
beëindigd op wo 18 december 2019
locatie Het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54, Gouda
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
Deze lessen zullen vanaf woensdag 30-10 iedere week gegeven worden bij voldoende aanmeldingen. De lessen op de zaterdagochtenden komen te vervallen.

Documenten
ContaKids

Maximum aantal deelnemers: 15