Activiteit

Vakantie Napret - 4 zondagmiddagen gratis cursus Petanque / jeu de Boules

elke zondag   |   14:00 - 16:00 uur   |   Sportcomplex "De Uiterwaard",...

Petanque Vereniging Gouda biedt alle bewoners van Gouda en omstreken onder de noemer Vakantie Napret een gratis cursus Petanque  / Jeu de Boules aan. Je maakt kennis met de jeu de boules sport (officeel “petanque” geheten) én de gezellige sfeer bij onze vereniging. Spelregels, technieken en tactieken komen aan de orde. Deelname staat open voor iedereen. De jongeren kunnen er voor kiezen om aan een apart spelprogramma deel te nemen.

De cursus wordt je aangeboden op de zondagmiddagen 8, 15, 22 en 29 september van 14:00 tot 16:00 uur, op ons sportcomplex aan de Uiterwaardseweg 4 te Gouda. Parkeren kan bij sporthal de Zebra, Goverwellesingel 10. Aan de andere kant van de dijk ligt ons sportcomplex. Jeu de boules ballen (ook speciale voor de jeugd) hebben we in leen beschikbaar. Bij regen spelen we in onze overdekte accommodatie. Hoewel het raadzaam is om aan alle cursusdagen deel te nemen, is dit niet verplicht.

De cursus wordt op 29 september afgesloten met het Vakantie Napret toernooi.

Jeugdleden zijn gratis lid tot aan hun 18e jaar. Nadere informatie op www.goudapetanque.nl.

Graag vooraf aanmelden per e-mail PRcie@goudapetanque.nl of tel 06 38440702.

kosten: gratis
type:  Workshop / les
datum: zo 15 september 2019
gestart op: zo 8 september 2019
beëindigd op: zo 29 september 2019
locatie: Sportcomplex "De Uiterwaard", Uiterwaardseweg 4 Gouda. Parkeren bij Sporthal de Zebra, Goverwellesingel 10 Gouda
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 60

Meld je aan