Activiteit

Steenbreek Tuinambassadeurs aanwezig op de Duurzaamheidsdag bij de RABO-bank

zaterdag 5 oktober 2019   |   10:00 - 14:00 uur   |   Rabobank, Burgemeester...

Als Tuinambassadeurs van Operatie Steenbreek sluiten wij aan bij de Duurzaamheidsdag. Dit initiatief voor een duurzaamheidsevenement in 2019 gaat uit van de Werkgroep Duurzaamheid met daarin leden van de werkgroep ZIN van de Raad van Kerken, het Humanistisch Verbond, Fairtrade, IVN, Nivon en andere organisaties in Gouda.
Onderdeel van het plan voor de duurzaamheidsdag is een social hackathon voor jongeren; een uitdagende competitie om in teamverband in één dag een oplossing te verzinnen en uit te werken voor een vraagstuk op het gebied van duurzaamheid. Het winnende team van de hackathon wordt bekend gemaakt op deze duurzaamheidsdag. Ook kunnen partijen die ideeën en oplossingen hebben over duurzaamheid zich presenteren.
Met duurzaamheid zijn wij als Tuinambassadeurs ook bezig want wij zien graag dat particulieren tegels uit hun tuin vervangen door groen. De Tuinambassadeurs zullen een presentatie geven en vervolgens met de bezoekers van de workshop in gesprek gaan. We hebben leuke, praktische voorbeelden bij ons om te laten zien hoe u diervriendelijk kunt tuinieren.

kosten gratis
datum za 5 oktober 2019
locatie Rabobank, Burgemeester Jamessingel 14