Activiteit

Uniek in Gouda 'Een dag uit je hoofd' met technieken uit de Rebalancing

vrijdag 29 november 2019 , 10:00 - 17:00 uur

Hoe meer thuis je bent in je eigen lijf, hoe zelfstandiger je in de wereld kunt staan. Dat is waar het in de workshop 'een dag uit je hoofd' op vrijdag 29 november over gaat.

Herken je het, als ik zeg dat het leven van nu veel draait om het hoofd? Je bent de hele dag druk in de weer en je rent vaak van de ene afspraak naar de andere. Heb je ook dat je vergeet stil te staan bij het voelen van je lichaam, je lijf dat de hele dag hard aan het werken is? Juist dat lichaam kan als geen ander aangeven hoe het met je is en hoe belangrijk is het om daarnaar te luisteren. 

Als Rebalancers hebben wij ervaren dat het lichaam een waardevolle ingang is voor onderzoek naar jezelf.  Door je lichaam te gebruiken kan je onderzoeken wat je voelt, wat je wilt en vooral wat je nodig hebt. In onze maatschappij krijgt het denken vaak de overhand , waardoor lichaamsbewustzijn en contact met je gevoel een hele uitdaging kunnen zijn. Daarom organiseren wij een dag om stil te staan bij ons lichaam.

Het programma bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen, zoals bodyflow, Yoga, Do-in, zelfonderzoek, meditatie en lichaamswerk. Veel van deze oefeningen komen uit de Rebalancing & Shiatsu.

Wil je meer voelen, spanning loslaten, innerlijke rust, vrijheid en meer levensenergie?
Dan is deze dag iets voor jou. Het programma is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf.

Je bent van harte welkom. Aanmelden kan door te bellen met Piet Jan 0628840359 of een mail te sturen naar info@apollo-rebalancing.nl

Voor meer informatie kijk op
www.apollo-rebalancing.nl
www.praktijksofie.nl
www.hetvijfdehuis.nl

Locatie
Het Vijfde Huis
Kosten toelichting
80 euro inclusief lunch
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
12
Deel dit: