Activiteit

Mindful Run 5-weekse cursus

elke zaterdag   |   9:00 - 10:30 uur   |   Goudse Hout

5 lessen op zaterdagochtenden, Data: 2, 9, 23 en 30 november en 7 december (geen les op 16 november), Tijd: 09:00 - 10:30, Locatie: Goudse Hout. Mocht je een les niet kunnen, dan kun je die altijd kosteloos inhalen bij een volgende cursusreeks. Aanmelden: stuur een mail naar marileen@movewithmari.nl

Over Mindful Run
Tijdens de cursus Mindful Run leer je hardlopen met aandacht voor jezelf en voor het hier en nu. Je leert hoe je het beste kunt ademhalen tijdens het lopen en je leert de basistechnieken van mindfulness aan.

Zo leer je met meer aandacht en plezier bewegen, zonder dat je jezelf voorbij loopt. Het mooie is dat je deze technieken heel gemakkelijk mee kan nemen in je dagelijks leven. Het resultaat: minder stress, meer plezier!

Bewegen zonder prestatiedruk
Mindful Run is bewegen zonder prestatiedruk. Daarmee is Mindful Run de enige hardloopcursus in Gouda waarbij je je niet hoeft te conformeren aan hardloopschema's, tijden of bepaalde snelheden waarop je moet lopen.

Dat haalt de druk eraf en maakt de cursus laagdrempelig, speels en leuk! Wedden dat jij na iedere les vrolijk en energiek weer naar huis gaat?

Praktische info
De cursus is geschikt voor elke beginnende hardloper of wanneer je het lopen weer wilt opbouwen, bijvoorbeeld na een blessure. Plezier hebben in hardlopen en bewegen met aandacht staan voorop. Iedereen kan meedoen!

Twijfel je toch nog? Stuur me even een berichtje op marileen@movewithmari.nl en ik beantwoord je vraag graag.

kosten toelichting: 95,- voor de hele cursus
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop / les
datum: za 7 december 2019
gestart op: za 2 november 2019
beëindigd op: za 7 december 2019
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 8