Activiteit

TEDxGoudaWomen

zaterdag 7 december 2019 , 15:00 - 18:30 uur

Als vrouw mag je doorstuderen, carrière maken, of toch thuisblijven bij de kinderen. Toch is het verleidelijk om elkaar de maat te nemen, in plaats van elkaar te ondersteunen. Dat laatste gaan we op 7 december 2019 doen bij de eerste editie van TEDxGoudaWomen – Bold & Briljant. Voor vrouwen én mannen!

Bij ondersteunen hebben we het niet over hard applaudisseren als een vrouw iets doet, maar over elkaar spiegelen en confronteren als dat nodig is. Weet jij wat je uitstraalt? Weet jij wat je doet? En weet jij welk effect dat heeft op de positie van de vrouw? Er valt een wereld te winnen als mensen elkaar naar waarde schatten.

Laat je inspireren en verrassen, via het witte doek met een gedeeltelijke livestream én door de Keynote Speakers die live in de bioscoop spreken. Maaike Hoogewoning (auteur van het boek Oorlog in de operatiekamer) spreekt over opereren in een wereld van leven en dood en Jorien Soepboer (conservator Museum Gouda) over vrouwelijke kunstenaars en welk effect zij hebben op de maatschappij.

Dagvoorzitter is niemand minder dan Daphne Bergman, voormalig wethouder en huidig ereburger van Gouda. Loco-stadsdichter Chris Bellekom komt een van zijn gedichten voordragen. Er zijn stands van plaatselijke ondernemers die de bezoekers graag informeren over hun producten.

Kom op 7 december naar Cinema Gouda voor de eerste editie van TEDxGoudaWomen, Bold & Briljant, voor vrouwen én mannen. Meer informatie over het programma en de verkoop van tickets is te vinden op de website van Cinema Gouda

Kosten toelichting
Tickets zijn te verkrijgen via Cinema Gouda. Ticketprijs €19,50 (inclusief hapjes en drankjes)
Doelgroep
Alle volwassenen

Illustration
 
Deel dit: