Activiteit

Werken met tablet of smartphone

woensdag 11 december 2019 , 14:00 - 16:00 uur

Wie wil ontdekken hoe een tablet of smartphone werkt of handiger wil worden in het gebruik ervan, kan op woensdag 11 december terecht in activiteitencentrum De Rotonde in Gouda (Zuidhoef 138). Daar is van 14.00 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst over het werken met tablets en smartphones. De toegang is gratis. Met behulp van een smartphone of tablet kun je foto’s bekijken, het nieuws bijhouden, spelletjes doen en leuke apps gebruiken. Wilt u onderzoeken of de aanschaf van zo’n apparaat de moeite waard is? Of wilt u meer gebruiksgemak van uw smartphone of tablet? Dan is deze voorlichtingsbijeenkomst iets voor u. Docent Gerard Rademakers verzorgt de bijeenkomst en zal antwoord geven op uw vragen.

Deelnemers kunnen zich na de bijeenkomst opgeven als geïnteresseerde voor de beginnerscursus Smartphone/Tablet, die we in het voorjaar van 2020 willen starten. Die cursus richt zich op alle tablets en smartphones, dus met de besturingsprogramma’s Android en iOS (iPad).

 

Digitaal Computer vragenuurtje

In De Rotonde is ook al enige jaren het wekelijks Digitaal Computer Vragenuurtje op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur voor senioren die een computer, een tablet of een smartphone hebben. Voor €1.- per half uur helpen enthousiaste docenten gebruikers bij hun vragen.

 

Meer weten?

Wie vragen heeft over de bijeenkomst kan contact opnemen met Wilmy Kersten, locatiemanager van De Rotonde, e-mail wilmy.kersten@gemiva-svg.nl of telefoon 0182 55 51 00 of 06 46 42 52 01 en/of Simon de Vries, e-mail: Simon@visn.nl of tel. 0182 – 510 519

 

Locatie
de Rotonde
Kosten
Gratis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Thema
Onderwijs
Illustration
 
Deel dit: