Activiteit

Poppenvoorstelling Ik wil de maan

Op woensdag , 14:00 - 15:30 uur

OOK OP ZATERDAG 15 FEBRUARI
Poppentheater MolMaa geeft een poppenvoorstelling voor kinderen vanaf 2 tot en met 7 jaar. De voorstelling is gebaseerd op het boek ‘ik wil de maan’ van Jonathan Emmet en Vanessa Cabban: Mol en de maan! 
Mol komt uit zijn molshoop en ziet een mooie glinsterende bal. Hij vindt hem zo mooi, die wil hij wel hebben. Hij gaat van alles proberen om de glinsterende bal te pakken te krijgen. Zijn vrienden vertellen hem dat het de maan is en dat hij die niet kan pakken. Hij wil hem heel graag aanraken en van dichtbij bekijken. Hij blijft het proberen. Wil je weten of het de mol lukt om hem te pakken te krijgen, boek dan de voorstelling van de mol en de maan!

 

Er is een voorstelling om 14:00 en om 15:30 uur.

De kosten voor een toegangskaartje zijn 5 euro

Na de voorstelling mogen de kinderen de dieren en het decor komen bekijken en voelen. Ook mogen ze vragen komen stellen.

Bij de uitgang is het boek met een eigengemaakte mol te koop voor 12 euro. Voor de kinderen die het boek al hebben, maar wel een mol willen, is de mol te koop voor 4 euro.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je naar de voorstelling komen, stuur dan een mail naar maaike_kaptein@hotmail.com. Wil je in de mail zetten met hoeveel kinderen en volwassenen je komt en welk tijdstip?

Er kan alleen contant betaald worden of het geld kan overgemaakt worden naar NL 16 RABO 0141535571 onder de naam ‘M. Kaptein’ en omschrijving “Mol voorstelling”

Voor meer informatie kijk ook op www.MolMaa.nl

Locatie
www.molmaa.nl of www.kleintheaterzwaan.nl
Kosten toelichting
5 €
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 2 t/m 7 jaar
Illustration
 
Documenten
maximum aantal deelnemers
30
Deel dit: