Activiteit

ContaKids lessen

elke woensdag, zaterdag   |   10:00 - 10:45 uur   |  

Kom ook samen met je kind naar de proefles ContaKids op zaterdag 18 januari om 10.00 en/of op woensdag 22 januari om 9.00 uur in Het Vijfde huis. Contakids is een bewegingsmethodiek voor jonge kinderen tussen de 2 en 5 jaar en hun ouders. In deze lessen kunnen ouders samen met hun kinderen rennen, rollen, vallen, dansen en klauteren op, over en onder elkaar door. Het doel van deze workshops is om samen plezier te hebben en in verbinding te zijn met elkaar.
Tijdens de lessen zijn de rollen van ouder en kind gelijkwaardig.
De ouders worden uitgenodigd om de oefeningen te doen en de kinderen worden vooral gestimuleerd om mee doen en worden vrijgelaten om te volgen wanneer ze er aan toe zijn. De ervaring leert dat er zodoende een mooi dynamisch contact ontstaat tussen kind en ouder.
Het vertrouwen tussen ouder en kind kan nog meer gaan groeien door iedere week te komen en zo vertrouwd te worden met deze vitale manier van contact maken met je kind.
Daarbij wordt jij als ouder gestimuleerd om te oefenen in het vinden van een nieuw evenwicht met je kind, tussen jou zorgzaamheid en de zelfredzaamheid van je kind.
De kracht van ContaKids is samen plezier hebben!

Aanmelden is wenselijk, maar niet noodzakelijk.

Linda Snaterse geeft met heel veel plezier dans en bewegingslessen aan kinderen met en zonder hun ouders, tussen de 2 en 12 jaar in Gouda en omstreken.
Ze geeft Peuterdans, Kleuterdans, Disneydans voor 6-8 jarigen en ContaKids lessen.

kosten: gratis voor leden
kosten toelichting: €5,- voor de proefles als je nieuw bent bij kinderdans de Wereld rond
leeftijd: Vanaf 2 t/m 5 jaar
type:  Workshop / les
datum: wo 22 januari 2020
gestart op: za 18 januari 2020
beëindigd op: wo 22 januari 2020
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
De wekelijkse vervolglessen ContaKids worden ook gegeven in het Vijfde Huis aan de Livingstonelaan 54 in Gouda.
Deze zullen op de zaterdagochtenden of woensdagochtenden plaats vinden, dit is afhankelijk van op welke dag het meest aantal deelnemers komen. Dit zal duidelijk worden na de proeflessen, kijk tegen die tijd op de website voor meer info.

Documenten
ContaKids