Activiteit

Meet & Greet met Ronald van Assen

zaterdag 8 februari 2020 , 14:00 - 16:00 uur

De acht poorten’ en ‘Een boodschap uit het verleden’ zijn twee nieuwe titels van de hand van Ronald van Assen, die al eerder te gast is geweest bij Boekhandel Verkaaik. Ze verschijnen 25 januari 2020.
Op zaterdag 8 februari komt hij naar Boekhandel Verkaaik voor een meet & Greet om u enthousiast te vertellen over deze boeken.

‘De acht poorten’ gaat over Ron, een zestienjarige jongen die in Delft woont. Als hij op een dag – geheel tegen zijn zin in – zijn moeder helpt, valt hij in een vijver. Wanneer hij bijkomt, blijkt hij op precies dezelfde plek te zijn, alleen dan in de zeventiende eeuw. Hij ontmoet daar Geertje. Zij helpt hem te overleven in deze vreemde omgeving. Om terug te keren naar zijn eigen tijd, moet Ron acht voorwerpen verzamelen uit de stadspoorten van Delft. Tijdens zijn zoektocht beleeft hij spannende avonturen en ontmoet hij verschillende bekende Delftenaren.

‘Een boodschap uit het verleden’ is de opvolger van ‘De acht poorten’. Geertje heet inmiddels Geertruida en is de rijkste vrouw in Delft. Ondanks haar rijkdom is ze niet gelukkig. Ze mist haar grote liefde Ron en wil niets liever dan bij hem zijn. Daarvoor moet ze een manier vinden om naar de eenentwintigste eeuw te gaan. Met behulp van een haar goede vriend broeder Edward lukt het haar. De prijs is echter hoog. Ze moet alles achterlaten. Meteen dienen zich allerlei problemen aan. Hoe overleef je als inwoner uit de zeventiende eeuw in onze moderne tijd?

Locatie
Boekhandel Verkaaik
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: