Activiteit

Pieter Jouke & Ruud Broekhuizen: ongeloof hoop & liefde

vr 12 jun 2020 - vr 12 jun 2020   |   22:30 - 23:45 uur   |   De Theaterbakkerheij

Cabaretier Pieter Jouke en dichter Ruud Broekhuizen trakteren je op een Late Night avond met gedichten, spoken word en verhalen. In hun indringende teksten, recht uit het hart, geven Pieter en Ruud woorden aan momenten in het leven die we allemaal kennen: de liefde, de twijfel, de dood en de hoop. En ongelooflijk als het misschien klinkt: er zal ook best gelachen worden.

Pieter Jouke is cabaretier en tekstschrijver bij o.a. Zondag met Lubach. Het trekt al jaren door het land met uitverkochte shows waarin gedichten altijd al een rol hebben gespeeld. Nu draait hij het om: de poëzie voert de boventoon, maar de humor zal zeker niet ontbreken.

Ruud Broekhuizen is dichter en spoken word artiest. Hij was stadsdichter van Gouda, treedt door het hele land op met zijn verhalen en poëzie en bracht begin dit jaar zijn avondvullende programma Een Lege Plek op de planken.

De twee artiesten ontmoette elkaar een jaar geleden bij een optreden van Ruud en er was meteen sprake van een bijzondere chemie: de liefde voor de taal. Waar de één er het liefst een grap mee maakt en de ander het verpakt in prachtige poëzie was het onvermijdelijk dat dit programma er moest komen. Twee unieke karakters, Eén passie. Bereid u voor op een avond waar de liefde vanaf spat.

doelgroep:  Alle volwassenen
datum vr 12 juni 2020
gestart op vr 12 juni 2020
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk