Activiteit

We mogen weer biljarten!

dinsdag 9 juni 2020   |   13:00 - 23:00 uur   |   Biljart en bridgecentrum De Hoog

Biljartcentrum De Hoog gaat weer open. Biljarters kunnen vanaf dinsdag 9 juni weer terecht. De verenigingen hebben voor hun leden de beschikking gekregen over vaste dagdelen en tijden.
Leden en donateurs van De Hoog kunnen vanaf donderdag 4 juni via de agenda steeds voor de volgende week op website www.bjbgouda.nl aangeven wanneer zij willen spelen. Dat betekent niet automatisch dat men terecht kan, omdat de speeluren beperkt zijn. Men ziet bij het reserveren of er nog plaats is.

Beperkte capaciteit
Voorlopig kan er slechts op drie van de zes kleine biljarts worden gespeeld, omdat spelers – overeenkomstig met de overheidsvoorschriften - ten minste anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden. De twee grote biljarts kunnen wel worden benut, omdat daar voldoende afstand aan beide zijden kan worden gecreëerd. Dat houdt in dat we voorlopig opengaan van dinsdag tot en met vrijdag (acht dagdelen).
Er wordt gebiljart in shifts van twee uur: van 13.00 tot 15.00 en 15.30 tot 17.30 uur en in de avond van 18.30 tot 20.30 en van 21.00 tot 23.00 uur. Er geldt een looproute. Zo zal de nooduitgang worden gebruikt als uitgang. Jassen moeten mee de biljartzaal in, omdat de garderobes gesloten blijven. Houd u strikt aan de afgesproken tijden!

doelgroep:  Alle volwassenen
Thema's: Sport / spel
datum di 9 juni 2020
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk
meer info www.bjbgouda.nl