Activiteit

Hooidag op de Heemtuin Goudse Hout

zaterdag 5 september 2020   |   10:00 - 16:00 uur   |   Heemtuin Goudse Hout

Op de eerste zaterdag van september vindt op de Heemtuin Goudse Hout weer de jaarlijkse hooidag plaats. We voeren dan het gemaaide en gedroogde gras af van de hooilandjes op de heemtuin. Dit is altijd een mooi evenement voor groot en klein, oud en jong en is de traditionele afsluiting van het zomerseizoen. Als beloning worden heerlijke pannenkoeken geserveerd! LET OP: Dit evenement vindt plaats onder voorbehoud van de op 5 september geldende maatregelen rondom Covid-19.

Wanneer het niet kan doorgaan zal dit op de website www.heemtuingoudsehout.nl/agenda worden vermeld. Houd deze website dus in de gaten.

Uiteraard werken wij verder conform de thans geldende regels rondom Covid-19, zoals de onderlinge afstand van 1,5 mtr en diverse hygienemaatregelen.

Om zicht te houden op het aantal deelnemers is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via het e-mailadres heemtuingoudsehout@hotmail.com.

 

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van De Groene Motor, de organisatie die vrijwilligers in erfgoed en groen in de provincie Zuid-Holland ondersteunt. (https://www.zelfdoeninzh.nl/)

Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Datum za 5 september 2020
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk