Activiteit

Cursus Schilderen en Tekenen (5 lessen)

woensdag 30 september 2020 , 10:00 - 12:30 uur

OOK OP DONDERDAG
De dingen die je om je heen ziet of waar je door geraakt wordt omzetten in een schilderij of een tekening is ontzettend leuk om te doen. Je maakt iets wat uniek is en heel persoonlijk. Ik bied steeds korte cursussen van vijf lessen aan. Per blok heb ik een onderwerp of thema waar je, als je dat leuk vindt, mee aan de slag kunt gaan. Werk je liever naar een eigen idee of onderwerp dan kan dat natuurlijk ook.

Aan het einde van de cursus kun je weer inschrijven voor een volgend blok lessen van deze cursus. Of je schrijft je in voor een blok van een andere cursus. Zo zit je nergens lang aan vast en kun je flexibel lessen komen volgen.

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, iedereen krijgt begeleiding op maat.
Het plezier van nieuwe dingen ontdekken, het experimenteren en de ontdekkingstocht naar jouw ideeën en beeldtaal zijn voor mij belangrijker dan een “perfect” gemaakt werk.

Ben je een beginner dan gaan we eerst kennis maken met het materiaal en de technieken. Ben je al wat langer bezig dan kijken we hoe je nog beter kunt leren schilderen of tekenen. Daarnaast zal ook het onderwerp ideeontwikkeling regelmatig aan de orde komen.

Als je komt schilderen kun je met acryl of olieverf werken.
Bij het schilderen met olieverf is het niet toegestaan om met terpentine te werken, in plaats daarvan kun je Gamsol gebruiken, beter voor jezelf, je medecursisten en het milieu, of olieverf op waterbasis.

De cursus wordt gegeven in het ruime atelier van de KunstMaakPlaats waar op veilige afstand van elkaar gewerkt kan worden en waar we zorgvuldig omgaan met de hygiëne voorschriften ivm het corona virus.

Kan de cursus niet starten, door nieuwe ontwikkelingen rondom het corona virus, dan zit je nergens aan vast en krijg je het lesgeld terug gestort. Als op dat moment de cursus al gestart is dan worden de lessen, die uitvallen, op een later tijdstip ingehaald.

Leuk als je deze cursus bij mij komt volgen!

De eerste les is op 30-09-2020 en de laatste les 04-11-2020   DEZE CURUS EN DE CURUS OP DONDERDAGAVOND ZIJN VOL, JE KUNT JE WEL VAST INSCHRIJVEN VOOR DE CURSUS DIE START OP 11-11 OF 12-11

Locatie
De KunstMaakPlaats, van Limburg Stirumstraat 10, 2805 BD Gouda
Kosten toelichting
€75,00
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: