Activiteit

Schildercursus van Petra van der Made bij het Gouwepalet

elke Donderdag   |   19:00 - 21:30 uur   |   Het Gouwe Palet

Voor de lessen geldt dat de persoonlijke creatieve ontwikkeling en het onder de knie krijgen van de schilder technieken centraal staat. Dit kan zijn acryl, olie en aquarel, maar ook gemengde technieken. Je werkt aan een eigen onderwerp afhankelijk van jouw behoefte. Ook als je persoonlijke ondersteuning nodig hebt kan dat. De lessen hebben als uitgangspunt de zoektocht naar je eigen mogelijkheden en de dingen die tekenen en schilderen kunnen bieden en zijn bedoeld voor diegene die graag tekenen en schilderen, maar die nog wat ondersteuning willen.

Er is eerst een blok van vijf lessen tot aan de herfstvakantie. Data zijn 17, 24 september, 1, 8 en 15 oktober 2020 van 19.30 - 22.00 uur. Daarna zal hierop een vervolg komen met een langere serie, verdeeld in blokken van 5 lessen.  Een cursusblok van vijf lessen kost €120,00. Deelnemers ontvangen voor aanvang van de eerste les een meer inhoudelijke toelichting op de lessen.  De lessen worden gegeven in het atelier van Het GouwePalet, Omlooppad 2A Gouda. Aanmelden kan via de site van het GouwePalet  of via mail kunst@petravandermade-art.nl

Petra van der Made is autodidact tot 2007 en volgde de kunstacademie Haarlem/Leiden vanaf 2007, Afgestudeerd in 2012. Van jongs af aan is zij al met kunst bezig. Werkt voornamelijk met acryl, olie, aquarel en tekenmateriaal.

Zij is docent/eigenaar van Petra van der Made-ART en geeft als kunstdocent met groot succes lessen, cursussen en workshops in haar eigen Atelier in Alpen aan den Rijn. Daarnaast exposeert zij in binnen- en buitenland. Haar eigen werk typeert zich door vormvaste krachtige lijnen. Favoriete onderwerp is portret en model. Voor meer info over Petra van der Made Petra van der Made-art.nl.

Kosten toelichting
120,- voor 5 lessen
Doelgroep
Alle volwassenen
Datum do 8 oktober 2020
Gestart op
do 17 september 2020
Beëindigd
do 15 oktober 2020